4 teknistä työkalua, jotka voivat auttaa sinua jakamaan rakkautesi italialaista ruokaa kohtaan

author
2 minutes, 2 seconds Read

Rakastatko italialaista ruokaa? Pidätkö ruoanlaitosta tai ulkona syömisestä? Lukuisat älypuhelin-/tablettisovellukset ja -sivustot ovat nykyään käden ulottuvilla, joten ruokailijoiden on entistä helpompi löytää ruokapaikka ja jakaa kokemuksensa perheensä ja ystäviensä kanssa. Yhdellä napsautuksella tuo digitaalisesti paranneltu kuva lounaastasi näkyy välittömästi koko sosiaalisessa verkostossasi. Se on niin helppoa. Niille, jotka haluavat muokata ja koristella hieman enemmän ennen jakamista, on olemassa muita työkaluja, jotka mahdollistavat sen. Tässä on muutamia tapoja, joilla tekniikka voi auttaa sinua tyydyttämään upean italialaisen ruoan nälkää:
Evernote ruoka
Italialaisen ruoan asiantuntijat tietävät, että tämän hienon keittiön arvostaminen ei rajoitu vain ravintolahyppelyyn, vaan se sisältää myös paljon yritys- ja erehdystoimintaa myös kotona. Evernote Foodin avulla voit yhdistää intohimosi sekä ulkona syömiseen että kokkaamiseen kotona. Ota kuvia ruokaseikkailuistasi ja kirjoita nopeat arvostelut jokaisesta ravintolasta, jossa syöt, ja liitä ne kuvien kanssa omista luomuksistasi Evernote Foodin avulla. Sovellus mahdollistaa myös helpon jakamisen perheen ja ystävien kanssa useilla alustoilla, joten pidät heidät aina ajan tasalla, kun kyse on intohimostasi italialaista ruokaa kohtaan.
Instagram
Valokuvienjakosovellusten isoisä Instagram on nopein ja vaivaton tapa jakaa kaikki ruokahalu rakkaimpien kanssa. Ota vain kuva ruoastasi, käytä pari taiteellisesti valittua suodatinta ja olet valmis. Instagramin kauneus on sen valtava verkosto. Digitaaliseen sukupolveen kuuluville ei luultavasti olisi vaikea löytää useimpia ystäviään verkosta. Monet ihmiset ovat myös Instagramin tarjoamien lukuisten suodattimien faneja. Valokuvat muuttuvat hetkessä henkeäsalpaaviksi taideteoksiksi muutaman suodattimen käytön jälkeen. Mahdollisuudet ovat rajattomat.
Zagat
Niille, jotka ovat kiinnostuneita ulkona syömisestä, Zagat on loistava tapa varmistaa, ettet koskaan joudu pettymään uudelleen. Sivusto kokoaa arvosteluja ravintoloista kussakin kaupungissa ja antaa sinun tehdä hakuja sijainnin, keittiön ja/tai avainsanan mukaan. Kaipaatko pizzaa Bostonissa? Zagat kertoo sinulle, mistä löydät kaupungin parhaan pizzeria. Lue muiden ruokailijoiden yksityiskohtaiset arvostelut saadaksesi paremman käsityksen ravintolasta, johon vietät italialaisia rakastavia treffejäsi, ja vältä keskitreffit. Zagat on paras ystäväsi ulkona syödessäsi.
Pinterest
Nimensä mukaisesti Pinterest on digitaalinen ilmoitustaulu. Kiinnitä kuvia herkullisista pastaluomuksistasi tai jopa kuvia siitä tiramisusta, jota olet kaipaanut. Kurkista ystäviesi suosituksiin ja kokeile niitä, kun haluat tutustua uuteen paikkaan ja katsoa, sopiiko heidän marinaransa. Näköhaluisille Pinterest auttaa järjestämään tietonsa helposti ymmärrettävällä tavalla, mikä on varmasti hyödyllistä italialaiselle ruokaharrastajalle, joka tarvitsee inspiraatiota seuraavaan ruoanlaittoonsa.

Similar Posts