5 parasta iPhone-sovellusta henkilökohtaiseen talouteen

author
2 minutes, 12 seconds Read

IPhone on todella upea laite, joka voi olla erittäin hyödyllinen monissa elämäntilanteissa. Sen avulla voit esimerkiksi ottaa upeita kuvia, äänittää ääntä ja ääniä, kuunnella musiikkia, katsella videoita, navigoida Internetissä ja tietysti myös seurata rahojasi. Itse asiassa on erittäin suositeltavaa käyttää erilaisia henkilökohtaisen taloushallinnon sovelluksia, jotta vältytään tehottomalta ja huonolta taloustoiminnalta ja jotta kuukausibudjettisi hallitsee paremmin ja helpommin. Tässä on pari iPhone-sovellusta, joita sinun pitäisi todella kokeilla lähitulevaisuudessa.
1. BillGuard. Ehkä paras henkilökohtainen rahoitussovellus nykyään, BillGuard voi todella auttaa sinua seuraamaan kaikkia tulojasi, menojasi ja liiketoimiasi ja tekemään tarvittavat muutokset säästääksesi enemmän rahaa pitkällä aikavälillä. Tämän sovelluksen avulla voit myös nähdä kaikkien luottokorttiesi ja tiliesi tilat, se on täysin ilmainen ja sitä on myös erittäin helppo käyttää.
2. BUDJETTI. Samalla tavalla tämä sovellus voi tarjota sinulle laadukasta taloudellista seurantaa ja analysointia ilman vaivaa. BUDGT muistaa helposti kaikki tekemäsi tapahtumat ja voi ilmoittaa, jos kulutat liikaa. Vaikka se maksaa melkein 2 dollaria, tämä sovellus on ehkä paras ystäväsi henkilökohtaisen rahoituksen suhteen, ja se on myös erittäin intuitiivinen ja käyttäjäystävällinen.
3. Tarkista. Tämä sovellus sopii sinulle, jos haluat aina suorittaa erilaisia maksuja ajallaan. Pohjimmiltaan Check on paras sovellus laskujesi ja maksujesi hallintaan, koska se voi kertoa sinulle, milloin sinun on maksettava ja kuinka paljon. Jos haluat, voit myös sallia tämän sovelluksen suorittaa vaaditut maksut puolestasi! Lisäksi Checkin avulla voit seurata budjettejasi, kirjata erilaisia tapahtumia ja auttaa hallitsemaan talouttasi paremmin joka päivä. Se on täysin ilmainen ja erittäin helppokäyttöinen.
4. Splitwise. Toinen erinomainen rahoitussovellus, Splitwise voi näyttää joka hetki, kuka on sinulle velkaa ja kuinka paljon jonkun ystäväsi pitäisi maksaa eri tuotteista ja palveluista. Se voi helposti näyttää tarkempia tietoja myös muille tarjoamistasi lainoista ja kuinka paljon rahaa sinun pitäisi saada takaisin lähitulevaisuudessa. Splitwise on myös erittäin hyödyllinen, jos menet lomalle suuren kaveriporukan kanssa, koska sen avulla voit jakaa erilaisia maksuja tietylle määrälle ihmisiä ja näyttää kaikille tarkalleen, kuinka paljon heidän pitäisi maksaa.
5. Dollarbird. Perustapahtumien seurantaan ja analysointiin Dollarbird on paras sovellus. Tämän alle 2 dollarin sovelluksen avulla voit nähdä kulut eri luokista, kuten apuohjelmista, ruoasta, juomasta, vaatteista, hauskanpidosta ja niin edelleen. Jos käytät liikaa, huomaat sen helposti ja voit leikata joitakin ostoksia pariksi päiväksi, jotta pysyt ennalta määritetyssä budjetissasi. Lisäksi sovelluksessa on söpö ja houkutteleva käyttöliittymä, ja voit muokata sitä kokonaan.