5 parasta sovellusta ampuma-aseiden oppimiseen

author
2 minutes, 4 seconds Read

Jos olet juuri ostanut ensimmäisen ampuma-aseesi, on tärkeää saada tietoa, jotta voit käyttää varusteita vastuullisesti. Olipa ampuma-ase tarkoitettu urheiluun, metsästykseen tai henkilökohtaiseen suojaukseen, sinun tulee osata käyttää sitä ja huolehtia siitä tehokkaasti. Ampuma-ase on oikein käsiteltynä turvallinen, mutta se voi olla myös vaarallinen tavara, jos sitä ei informoida. Onneksi kaiken tarvitsemasi tiedon saaminen ampuma-aseista ei ole vaikeaa. On monia sovelluksia ja verkkoresursseja, jotka voivat tarjota loistavan oppimismahdollisuuden kaikille ampuma-aseiden ystäville.
1. Modern Weapons pienaseet
Tämä iPhone-sovellus on aseiden tietosanakirja, joka antaa sinulle kaiken tiedon, jonka olet koskaan halunnut tietää tuliaseista. Tieto on kaikkien aseita rakastavien tai käyttävien, mukaan lukien armeijan ja harrastuksena ampuvien, saatavilla. Voit oppia nykyaikaisista aseista, joista voi olla hyötyä myös, jos suunnittelet asekokoelmasi lisäämistä.
2. Range Buddy
Halusitpa sitten seurata ampuma-asekokoelmaasi tai oppia niiden huollosta, Range Buddy -sovellus iPhonelle on täydellinen sinulle. Tämä Simone Grignolan luoma sovellus kertoo, kuinka ampuma-ase toimii kentällä. Jos olet aseiden keräilijä, voit ylläpitää täydellistä luetteloa ampuma-aseistasi ja sovellus ilmoittaa sinulle, kun tarvitset tarvittavaa huoltoa, olipa kyseessä tietty päivämäärä tai ampuma-aikataulu. Ampuma-aseiden hoitaminen ei ole koskaan ollut helpompaa tämän sovelluksen avulla.
3. Ballistic – Field Tactical Edition
Jos tarvitset hyvän ballistisen laskimen, et voi tehdä tätä parempaa. Tämä iPhone-sovellus on kenttälaukaisutyökalu, jonka avulla voit saada tarkat ballistiset lentoratalaskelmat. Ballistic FTE on nopea ja erittäin tarkka ja se voi laskea ammuksen nopeuden, lentoradan, tuulen, energian ja lentoajan millä tahansa etäisyydellä. Sovellus on tarkka, koska se kompensoi erilaisia ​​olosuhteita, kuten lämpötilaa, kosteutta, korkeutta ja ilmanpainetta.
4. Täydellinen harjoitus iPhonelle
Kun haluat parantaa tavoiteharjoitteluasi, tämä harjoitusapu on täydellinen. IPhone-sovellus on edistynyt ampumisen apuväline, jonka avulla voit valita useista harjoitusharjoituksista. Voit hioa taitojasi hankkimalla parhaat käytännöt yli 60 harjoituksesta. Tämä on ehdottomasti työkalu, josta jokainen ampumisesta nauttiva voi hyötyä.
5. WOPE – The Weapons of Planet Earth Handguns Edition
Jos haluat oppia kaiken käsiaseista, tämä on täydellinen resurssi sinulle. Löydät tietoa yli 45 kentästä. Hae eri kriteerejä WOPE-tietokannasta käyttämällä tätä Handguns Edition -sovellusta. Jos olet kiinnostunut nykyaikaisista käsiaseista, voit käyttää tätä tietosanakirjasovellusta päästäksesi käsiksi yli 1800 tietueeseen, jotka on saatu 79 valmistajalta 21 maassa.
Kaiken kaikkiaan, halusitpa sitten parantaa aseitasi tai haluat vain selvittää, kuinka voit ylläpitää uutta ampuma-asetta, on olemassa sovelluksia, jotka voivat auttaa. Sinun tarvitsee vain etsiä niitä!