5 upeaa suunnitteluideaa, jotka tuovat ripauksen luokkaa kotiisi

author
2 minutes, 3 seconds Read

Joskus sinun on tehtävä jotain hieman erilaista, jos haluat kotisi näyttävän paremmalta kuin koskaan ennen, ja aiomme tarkastella ideoita, jotka varmasti lisäävät kotiisi luokkaa.

Kierreportaiden liukumäki

Jos olet vienyt lapsesi teemapuistoon, olet luultavasti huomannut hänen rakastavan kierreliukumäkiä, koska kyse ei ole vain siitä, että hän tulee suoraan alas. Voit ottaa saman konseptin ja esitellä sen kotiisi, jos sinulla on kierreportaat. Sinun tarvitsee vain saada joku rakentamaan liukumäki portaiden ulkopuolelle, minkä ei pitäisi olla liian vaikeaa, jos sinulla on tarpeeksi tilaa. Lapsesi voivat tulla alas liukumäestä, kun sinä jäät kävelemään portaita alas.

Puumajan sänky

Olen varma, että tiedät jo, että kerrossängyt ovat suuri juttu, jos sinulla on lapsia, koska jostain syystä he rakastavat kiipeilyä tavaroille, eikä tavallinen sänky yleensä leikkaa sitä. Sen sijaan, että sinulla olisi tavallinen kerrossänky lapsesi huoneessa, voit rakentaa heille todellisen puumajan, jos heidän huoneensa on tarpeeksi suuri. Se on melkein kuin oma erillinen huone ja voit laittaa heidän sängyn sisään. Heidän sisäpuumajansa alle tulee myös paljon tilaa, joten loihdit itse asiassa säilytystilaa tyhjästä.

Epätavallinen riippumatto

Kun ajattelet riippumattoa, ensimmäisenä tulee mieleen yksinkertainen verkkopuku, joka roikkuu kahden puun välissä. Jos ajattelet isommin, saatat muistaa nähneensä suuren version riippumatosta, joka istuu katamaraanin päässä, jotta ihmiset voivat makaa sillä meren alla. Voit rakentaa yhden noista isommista riippumatoista kotiisi ja se voisi istua portaikkosi yläpuolella, mutta varmista, että asennat sen oikein, koska et halua pudota sen läpi.

Läpinäkyvä kylpyamme

Jokaisen kylpyhuoneessa on kylpyamme, mutta suurin osa niistä, joita voit ostaa nykyään, eivät näytä vain tavallisilta. Eräs kylpyamme, joka varmasti erottuu joukosta, on läpinäkyvä. Voitko kuvitella katsovasi sitä suoraan, kun olet hyppäämässä sisään? Se lisää varmasti kylpyhuoneeseesi tyylikkyyttä ja vieraasi ovat varmasti vaikuttuneita. Jos rakennat sellaisen, joka on tarpeeksi suuri, se tuntuu melkein kuin istuisit uima-altaassa yksinkertaisen kylpyammeen sijaan.

Ulkona oleva tulipesä

Jos haluat viettää enemmän aikaa ulkona tänä kesänä, ulkotakka olisi loistava lisä puutarhaasi. Voisit rakentaa erityisen alueen, jonka ympärille on istuimet, ja maa olisi hiekan peitossa, jotta tuntuisi kuin olisit rentoutumassa rannalla. Keskellä istuisi iso tulikuoppa, jonka voisi sytyttää yöllä pysyäkseen lämpimänä, kun alkaa olla vähän viileä, ja lisäksi tulisija antaisi myös paljon valoa ja kaikki luulisivat, että olet maisemointinero.

Similar Posts